

Edwin Sander
Deze jonge chef noemt zichzelf niet zozeer kok, maar wel ‘Food Creativ’. Hij werkte eerder zoal bij NOMA** (Denemarken), ARZAK*** (Spanje) en Ciel Blue** in Hotel Okura Amsterdam. Maar inmiddels werkt hij als zelfstandig creatief. Voeding is voor hem zo dicht mogelijk bij de natuur blijven en het is voor hem een zoektocht die nooit gaat vervelen.
Door bezig te zijn met voeding, is hij vooral bezig met de echte reden waarom mensen voeding tot zich nemen: energie, voldoening en verbinding. Edwin denkt verder dan alleen de maaltijd en bedacht onder andere het restaurant Foodsy, een marketing stunt waar een restaurant zonder personeel werd opgezet. Hij laat je op Japies verder kijken dan dat wat er op je bord ligt. Wij zijn er al nieuwsgierig naar.
Tickets voor zijn Foodtalk met menu incl. drankarrangement zijn hier verkrijgbaar.
Aanvang diner: 19.30
Let op! Dit is alleen een Chef’s Table Ticket. Je hebt ook een entreeticket nodig voor het festival zelf.