

Syrco Bakker
Rechtstreeks vanaf de Zeeuwse kust verwelkomen we Syrco Bakker graag op Japies Hof. De 31-jarige Syrco is chefkok van sterrenstaurant Pure C* in de duinen van Cadzand. Syrco opende Pure C op zijn 25ste onder Sergio Herman. En al anderhalf jaar later had hij al zijn eerste Michelinster te pakken. In zijn gerechten combineert Syrco de rijke variatie aan pure, lichte smaken die typisch zijn voor de Zeeuwse kust met invloeden van zijn Indonesische roots.
Behalve kok is Syrco ook ondernemer. Hij produceert zijn zelf ontwikkelde duinlikeur Hierbas de las Dunas, een destillaat samengesteld uit achttien verschilllende verse kruiden, bloemen en planten uit het duingebied aan de Noordzee. Daarnaast is Syrco mede-oprichter van Inspired Events, een stichting die zich inzet om de Zeeuwse foodregio op de kaart te zetten.
Kortom, hij heeft meer dan genoeg te vertellen! Kom je proeven en luisteren? Tickets voor zijn exclusieve Foodtalk met proeverij incl. drankarrangement zijn hier verkrijgbaar.
Aanvang: 15.00
Let op! Dit is alleen een Chef’s Table Ticket. Je hebt ook een entreeticket nodig voor het festival zelf.