Alle praktische informatie op een rijtje

adminUncategorized

JAPIES OPGELET! ALLE PRAKTISCHE INFORMATIE OP EEN RIJTJE:

 

 

KAARTVERKOOP
Zorg dat je je kaartjes in de voorverkoop koopt.
Ticketprijzen: 21,50 voor volwassenen. Kinderen 0-4: gratis, 4-12: 5 euro,
13-18: 7,50. Tickets aan de deur zijn voor volwassenen: 25 euro.
Ticketprijzen voor onder de 18 jaar zijn aan de deur hetzelfde.

 

OPENINGSTIJDEN
Kom op tijd want het programma begint vroeg! De deuren gaan om 12:00 uur open en om 12:30 uur is het eerste optreden.

 

HET WEER
Uit betrouwbare bron vernomen: het wordt heerlijk weer!

 

MICHA WERTHEIM
Om 12:30 uur: de eerste voorstelling van Micha Wertheim. Lokatie: Boven Nul. Kom bijtijds als je deze bij wilt wonen! Om zeker te zijn van een plek: info@japieshof.nl. De tweede voorstelling is om 14:30 uur.

 

TIMETABLE
Het programma begint vroeg dus kom lekker op tijd! De timetable staat op onze homepage. Onder programma kun je ook alles lezen over de artiesten, chefs, food market en het jeugdprogramma.

 

WOON JE IN AMSTERDAM?
Kom alsjeblieft op de fiets of met tram 9. Halte Kruislaan is op loopafstand van de Jaap Edenbaan

 

MET DE AUTO:
LET OP: De s113 die je normaal zou nemen, is afgesloten. Beter neem je de S112, vanuit welke richting je ook komt, en volg je vervolgens borden K of via je navigatie: Radioweg 64

 

PARKEREN
Als je vroeg bent, kun je vlakbij parkeren. Als je laat bent, kun je iets minder vlakbij parkeren, een kleine 10 minuten lopen

 

OPENBAAR VERVOER
Tram 9 stopt op de Middeweg/ halte Kruislaan, is echt om de hoek. Op loopafstand zit ook een treinstation: Amsterdam Science Park.

 

STATIEGELD
Wij vragen een half muntje statiegeld per glas. Dit doen we om het terrein schoon te houden en milieuvervuiling te voorkomen. Bij het inleveren van je glas krijg je gewoon je statiegeld terug!

 

MUNTEN
Je kunt op het festivalterrein munten halen en deze met PIN & cash betalen. Op alle locaties kun je met munten betalen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan, met uitzondering van water en melk voor de allerkleinsten. Munten kunnen ingeruild worden tot 22:30 uur bij de kassa.

 

WC’s
Deze zijn gratis en op drie plekken op het terrein: naast de ingang meteen rechts, vlak bij het kinderfestivalterrein. In JAAP het cafe van Jaap Eden IJsbanen zelf wat dagelijks geopend is. En in het garderobebouw halverwege het terrein, waar je normaal gesproken je schaatsen onderbindt.

 

CHEFS TABLES
Er zijn nog maar een paar plekken aan de Chef’s Tables. Weet je zeker dat je dit mee wilt maken, reserveer dan liever nu via onze website. Zaterdag kan je checken bij de kassa of er nog ergens een plek is.

 

JOEP BEVING
Om half zes treedt Joep Beving op aan de achterkant van het terrein in een groene omgeving; volg de bordjes die je op het terrein ziet hangaar het gat in de schutting en en je vindt hem vanzelf. Aanvang: 17:30 uur

 

ALLE LEEFTIJDEN
Alle leeftijden zijn bij ons meer dan welkom!

 

GENIET!
We hebben heel veel tijd, liefde en energie gestoken in het samenstellen van een mooi programma; we hopen dat jullie vooral genieten!