• Gastro-Slider-1
  • Gastro-Slider-2-New
  • Gastro-Slider-3
  • Gastro-Slider-4

De chefs zijn even zo belangrijk op de line-up van Japies Hof als de muziek.

De tafels staan gedekt voor je in een prachtige buiten omgeving. En niemand minder dan een aantal gevierde topchefs gaan hier voor je koken. Maar ook vertellen… Want op Japies Hof verzamelen we de meest inspirerende verhalen om tijdens de maaltijd naar te luisteren. Er valt van alles te leren en te doen op het gebied van koken. Wat is het verband tussen boter en karnemelk en hoe verwerk je dat in je eigen keuken? Hoe kook je op topniveau zonder zout en peper te gebruiken? Welke technieken kun je gebruiken om een alles uit een eenvoudige wortel te halen? Hoe gaat het er eigenlijk aan toe in een keuken? Wat is de drijfveer van een sterrenchef? En hoe hard is de leerschool?

Hier hoor je alles over kooktechnieken en de ins en outs van een topkeuken. Je loopt volledig geinspireerd weer naar buiten. En vergeet niet te proeven!

Bestel je speciale menukaartje op tijd, want er is maar beperkt plek aan tafel. Deze plustickets voor Chef’s Tables gaan zaterdag 21 mei om 10.00 in de verkoop.
We presenteren de chefs en hun specialiteiten hier.

FOOD MARKET

Overal in het land is er op events en festivals aandacht voor goed eten. En dat is fijn. Maar wat wij nastreven is nog beter eten. Of in ieder geval origineler, met plaatselijke koks, restaurants en cateraars die voor een keertje niet vanuit hun zaak werken, maar vanuit een kraampje op onze foodmarket laten zien wat ze kunnen. Onze foodmarket wordt vooral ook gebruikt als kans om een breder aanbod te presenteren. Je proeft smaken en gerechten die je normaal gesproken niet zo snel eet, want onze koks willen zo origineel mogelijk uit de hoek komen. Er is voor ieder wat wils, uit alle windstreken