ZATERDAG 2 JULI
12.00 – 23.00
JAAP EDEN BAAN – AMSTERDAM OOST

wat is japies hof & wat kun je verwachten

Japies Hof is een nieuw festival vol met uitstekend eten, goede muziek en kunstige ideeën. Met een sterke basis in de buurt, maar bedoeld voor iedereen, waar dan ook vandaan. Een relaxte, laid back sfeer in een prachtige groene omgeving. Waar verwondering, ontdekking, een jubelstemming, hard dansen, ontzettend lekker eten, oude vrienden & nieuwe vrienden allemaal samen komen.

Wat je van Japies kunt verwachten? De programmering van Japies Hof zal bestaan uit bekende en nieuwe live acts uit binnen – en buitenland en kent een inhoudelijk foodprogramma. Live muziek van topartiesten, echt goed eten van fantastische chef-koks, demonstraties & workshops. Japies is voor iedereen een feest; ook kinderen van alle leeftijden zijn welkom.
Er zijn onder andere buitenpodia met artiesten, exclusieve diners door bekende top chefs en een speciaal kinderfestivalgebied voor de jongere bezoekers met een eigen kunst, -food en muziekprogramma.

De complete programmering van dit nieuwe festival wordt vanaf april bekend gemaakt.

 

waar is japies hof dan

De Jaap Eden baan was in december 1961 de derde 400-meterbaan in de wereld die zijn poorten opende en in de jaren zeventig werd de later bijgebouwde nieuwe ijshal niet alleen gebruikt voor schaatsevenementen, maar ook voor popconcerten (o.a. Bob Marley, Marvin Gaye, The Police). Nu ademt de De Jaap Eden IJsbaan als enige open buitenbaan nog altijd de sfeer die zo typerend is voor het schaatsen en gaat zich in de toekomst meer richten op zomerprogrammering. Japies Hof is het eerste zomerfestival dat bekend maakt op deze prachtige locatie een nieuw festival te organiseren. De maximaal 5000 bezoekers zullen verrast zijn door de mooie groene en intieme omgeving.

 

over ons

Wil je weten door wie Japies Hof georganiseerd wordt, klik dan hier voor meer informatie over ons.

 

WIL JE MEEDOEN

Dat kan natuurlijk. Mail ons als je zin hebt als vrijwilliger op te bouwen, af te breken, achter de bar te staan of als je andere ideeen hebt. En als je denkt dat je zelf iets kunt bijdragen aan de programmering, laat ook dat weten. Japies Hof staat met beide benen in de buurt en verwelkomt buurtgenoten om samen met ons dit festival neer te zetten.

 

CONTACT

mail ons op info@japieshof.nl
of bel: 020 – 7371412

 

FESTIVAL LOCATIE

Radioweg 64,
1098 NJ
Amsterdam

BEREIKBAARHEID

De festivallocatie ligt binnen de ring van Amsterdam. Je kunt er prima komen met de fiets of het openbaar vervoer. Er is maar heel beperkt plek voor auto’s!

 

 

 

Openbaar vervoer
Voor een online routeplanner kun je gebruikmaken van de site van 9292.

 

Tram
Tramlijn 9 vanaf Centraal Station Amsterdam – Diemen (Sniep), halte Kruislaan.

 

Bus
Neem de bus naar halte Kruislaan of Middenweg. Vanaf daar is het ca. vijf minuten lopen naar Japies Hof.

 

Trein
Van Amsterdam Centraal (tussenstop station Muiderpoort) naar Science Park is de reistijd 8 minuten. De looptijd van dit station naar Japies Hof is niet meer dan 5 minuten.

 

Fiets
De Jaap Eden IJsbaan is per fiets goed bereikbaar. Bij de entree bevindt zich een omvangrijke fietsenstalling.

 

Parkeren
Er is maar heel beperkt plek voor auto’s! We raden je dus aan dit niet te doen. Kom je toch met de auto, dan kan je deze parkeren op het parkeerterrein aan de Radioweg voor de ingang van de Jaap Eden IJsbaan. Op dit parkeerterrein betaal je € 0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Let op dat de betaalautomaten geen kleingeld meer accepteren. Het is alleen mogelijk is om per chipknip, pinpas of creditcard te betalen. In de buurt kun je o.a. parkeren bij Universiteit Science Park.

Voor verdere informatie over parkeren in de buurt verwijzen wij je naar de website van Cition parkeermanagement.